Sök

REFERENSER

Röster från våra nöjda kunder:

Familj i stan

"Allt går superbra! Vår barnpassare Charlotte har varit hos oss nästan en gång i veckan sedan hon började och vi kunde inte ha fått en bättre person än henne!"

Familj i Enskede

"Vår barnpassare Magdalena från Charlies Änglar är toppen! Hon är en jättebra tjej som vi kan lita på fullt ut. Hon är snäll, påhittig och barnen älskar att bli hämtade på förskolan av henne!"

Familj i Sundbyberg

"Tack gode gud för Charlies änglar… Vilken tur att vi hittade er och fick vår egen ängel Emelie! Vi har haft en förfärligt stökig höst med VAB, VAB och VAB. I lördags verkade alla friska och krya och vi passade på att vaccinera oss mot influensa."

Familj i Sollentuna

"Barnen börjar bli stora och klarar att gå hem själva från skolan. Vi har verkligen varit supernöjda mer er service och vill också passa på att rikta ett stort tack för denna tiden."

Familj i Sundbyberg

"Vår barnpassare Johanna är väldigt rar och ordentlig, både vi och killarna gillar henne..."

Familj i Vasastan

"Tack för hjälpen att så snabbt hitta en barnpassare åt oss. Bröllopet gick bra, och vi är väldigt nöjda med Emma. Vår dotter hade inga problem med att skapa en god relation med Emma..."

 Familj på Gärdet

"Vi älskar Elsa som vi har hos oss. " 🙂

Entreprenören 
Anitha Schulman

"Som att inte allt är superstressigt som det är just nu så dök ytterligare ett problem upp. Tack för att ni kunde hjälpa oss!"

Nöjd kund i Hägersten

"Vill bara säga att vi var jättenöjda med hjälpen vi fick av er barnpassare. Hon var verkligen super!"

Försäljningschef SME, 
Canon Svenska AB

"Tack för hjälpen att så snabbt hitta en barnpassare åt oss. Bröllopet gick bra, och vi är väldigt nöjda med Emma. Vår dotter hade inga problem med att skapa en god relation med Emma..."

Familj på Östermalm

"Vi är så nöjda som vi hade kunnat vara. Hon är tillgänglig, lugn, engagerad och närvarande och har samtidigt rutin för att visa integritet mot barnen."

Familj i Vasastan

"Tack för hjälpen med vår Stella."

Familj i Silverdal

"Vår Martina är mer en bara en barnvakt, hon har blivit en del av vår familj. En fantastisk person som uppskattas och älskas av våra 3 barn och av oss föräldrar."

Familj i Bromma

"Vill bara passa på att säga att vi är mycket nöjda med Annika. Hon är mycket ansvarsfull, passar tider och Alvar är väldigt förtjust i henne."

Tacksam kund

"Är otroligt tacksam för att ni hittat bästa Emma H till vår familj. Mycket trevlig personal på Charlies. Tack för att ni bidrar till mer jämställdhet i mitt liv!"

Nöjd kund i Hässelby

"Det gick jättebra igår ikväll! Tack snälla Charlies för att ni hittade en barnpassare åt oss med så kort varsel."

Familj på Östermalm

"Tack för att ni finns. Vi är jättenöjda med Emma och tycker att det känns så bra och tryggt."

Nöjd kund i Sigtuna

"Tack för snabb återkoppling! Vi är så nöjda med Elisabets insatser och med er verksamhet."