PROFESSIONELL BARNPASSNING

Intresse av professionell barnpassning

Här kan du fylla i om du är intresserad av vår barnpassning så kontaktar vi er så fort vi kan.

2000 Nöjda föräldrar sedan 2008! 

Röster från några av våra nöjda kunder 

Vi  på Charlies Änglar arbetar med professionell barnpassning

Charlies barnpassare hjälper sedan 2007 familjer i Stockholm att få ihop livspusslet. Vi hämtar på förskola/skola, leker, bakar, åker på aktiviteter, ordnar middagar, läser sagor och nattar. Alla våra barnpassare är noga utvalda och utbildas i säkerhetstänkande och första hjälpen hos Barn Byrån. Vi står för kvalitet och trygghet!  

Charlies Änglar AB

Charlies Änglar grundades 2007 av Sara Nasiell, mamma till 5 barn. Idag är Charlies Änglar ett av de ledande företagen inom professionell barnpassning i Stockholmsområdet. Vi står för kvalitet, trygghet och säkerhet för alla i familjen, självklart med fokus på barnen.

Vår personal är utbildad, engagerad, och intresserad av att arbeta med barn. Samtliga barnpassare utbildas i barn HLR med stort fokus på barnsäkerhet. Våra barnpassare skall vara en person som bara är där för barnen, någon som kan göra de där sakerna med barnen som man själv inte alltid hinner i vardagen. Det kan vara allt från att baka en sockerkaka, pyssla, läsa till att leka i parken på väg hem från förskola eller ta med på aktivitet. Vi erbjuder hjälp på kvällar/nätter, helger och event så som bröllop.

I enlighet med reglerna för kommunal barnomsorg begär vi också utdrag från polisens belastningsregister vid anställning.

Du kan läsa mer och vilka vi är som driver Charlies Änglar här
Sök